Polsband-Street-Racket

De introductiecursus digitale street racket is er!

Met de uitgebreide introductiecursus Street Racket (totale duur ca. 85 minuten) krijgt u de volledige knowhow die in de loop der jaren is opgebouwd om Street Racket in uw school, club, bedrijf of andere organisatie te introduceren. Een korte “teaser” voor de gloednieuwe, complete tutorial is HIER te vinden!

Bronnen van levering:

Bronnen Film als Download: HIER!

Film als bestand op een Street Racket Memory Stick: HIER!

In de introductiemaand MAART is onze knowhow beschikbaar voor HALVE PRIJS.

Over het algemeen raden we onze populaire introductiecursussen en actieve workshops aan als alternatief voor de online cursus of natuurlijk als aanvulling. Vaak ontbreekt het echter aan geschikte tijdschepen om het team bij elkaar te krijgen, omdat er teveel anders te doen is.

De digitale versie heeft een aantal interessante voordelen:

  • Eén persoon of een klein team in een organisatie kan zich inzetten voor de implementatie van Street Racket
  • Deze implementatie is zeer flexibel qua tijd en kan stap voor stap worden uitgevoerd
  • De ingangen kunnen op elk moment opnieuw worden bekeken
  • De digitale tutorial is goedkoper dan een fysieke cursus en er zijn ook geen reiskosten voor onze cursusgids

Wat houdt de tutorial in?

Je leert de eenvoudige en zeer effectieve regels van dit meervoudig bekroonde concept kennen, evenals de veelzijdige spelstructuren en straatracketvelden. Je maakt met diverse oefeningen kennis met het omgaan met klaveren en ballen, je leert alles over de vele spelvormen en hun variaties op en naast onze kenmerkende velden en krijgt waardevolle methodische en didactische tips. Ook het gebied “Bewegend leren met Street Racket” en toegang voor beginners of mensen met een handicap komen aan bod.

Wat zijn de doelen van Street Racket?

Street Racket betekent promotie van lichaamsbeweging en gemeenschapspromotie voor iedereen, altijd en overal. Het belangrijkste doel van onze vereniging is om het aandeel van de actieve bevolking te vergroten! Street Racket bevordert onderwijs, integratie en inclusie, saamhorigheid gedurende generaties, evenals de ontwikkeling van eigenwaarde en algemene bewegingsvaardigheden. De spelvormen zijn ook zeer geschikt om bijziendheid / bijziendheid tegen te gaan door middel van ritmische perspectiefwisselingen. In het tijdperk van digitalisering zijn de ogen veel te vaak gefocust op slechts één afstand, met negatieve gevolgen met pandemische proporties.

Street Racket bestrijdt inactiviteit, zwaarlijvigheid, diabetes, bijziendheid en sociaal isolement. Door de ontwikkeling van motorische vaardigheden via hand / oogcoördinatie heeft het ook een hoog preventief karakter met betrekking tot het risico op ongevallen en vallen.

Het concept is uitermate duurzaam en werkt geheel zonder infrastructuur. Binnen enkele seconden kunnen de flexibele speelvelden overal en altijd worden bevestigd met krijt, plakband, spray, verf of sportmarkeringen. De grootte van deze velden past zich aan elke beschikbare ruimte aan. Alleen, met z’n tweeën en in kleinere of grotere groepen zijn er spannende activiteiten. Iedereen kan zonder voorkennis direct meedoen en genieten van snelle successen – gecombineerd met veel plezier.

Street Racket stelt vrouwen in staat om met mannen te spelen, jong met oud en beginners met professionals. Het gaat om speelsheid en controle en niet om kracht. Langere rally’s zijn vanaf het begin mogelijk, wat de positieve aspecten van het spel nog eens versterkt.

Krijg het totaalconcept digitaal en introduceer Street Racket op een speelse manier in uw organisatie. Experts op het gebied van sport en gezondheidsbevordering van over de hele wereld prijzen de eenvoud, veelzijdigheid en effectiviteit van Street Racket.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met info@streetracket.nl.

Laten we de straat rocken!

PS – de Duitse versie van deze digitale tutorial zal eind MAART beschikbaar zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven